Ezt a honlapot kifejezetten "Távügyvéd" szolgáltatásunk bemutatására hoztuk létre, ezért kérjük, hogy ügyvédi irodánkról a www.drballaanita.com weboldalunkon tájékozódjon.


MIT JELEN A "TÁVÜGYVÉD" SZOLGÁLTATÁS ?

Forradalmi jogi szolgáltatásunk keretében lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy külföldi tartózkodása alatt videótelefonálás útján:


- magyar vonatkozású ügyében jogi tanácsadást vegyen igénybe telefonon, vagy Skypeon,


- jogszerűen aláírhasson szerződést, vagy meghatalmazást, anélkül, hogy Magyarországra látogatna,


- megbízza ügyvédi irodánkat peres, vagy peren kívüli ügyének ellátására az irodában történő személyes megjelenés nélkül.


MIKOR VAN ERRE SZÜKSÉG A GYAKORLATBAN?


- Ha Magyarországon házat, földet, vagy egyéb ingatlant venne, vagy eladna, mert az ilyen tartalmú serződésekre a törvény szigorú alaki feltételeket támaszt, az ügyvédi ellenjegyzés pedig csak akkor valósulhat meg az Ön esetében, ha hazautazik, és az ügyvédi irodában személyesen, Magyarországon ír alá, vagy "TÁVÜGYVÉD" szolgáltatásunkat veszi igénybe. 


Ugyanez irányadó arra is, ha megbízná itthon tartózkodó családtagját, vagy bizalmasát, hogy eljárjon és aláírjon Ön helyett a fenti ügyek valamelyikében, mert erre a meghatalmazásra is ugyanazok a formai szabályok vonatkoznak, mint magára a szerződésre,tehát itt sem elég két tanú.


- Ha magyar bíróságon beperelték, vagy Ön szeretne pert indítani, akkor ahhoz, hogy megbízzon egy ügyvédet, ügyvédi meghatalmazást kell aláírnia, amit az Ügyvéd előtt személyes megjelenéssel, vagy "TÁVÜGYVÉD" szolgáltatásunk keretében is meg lehet oldani.


- Ha bármilyen jogvitájában ügyvédi közreműködésre van szüksége, akkor azt ezt lehetővé tevő ügyvédi meghatalmazást a megbízott ügyvéd előtt kell aláírni, Magyarországon, de megoldható mindez "TÁVÜGYVÉD" szolgáltatásunk keretében is.Ezt a honlapot Dr. Balla Anita ügyvéd, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyvédi Kamara (5000 Szolnok, Arany János u. 16.) tagja tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon érhetőek el. Kamarai azonosító szám:36056888 Nyilvántartási száma:416
 Iroda: 5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos út 34. Telefon: +3630/638-0343 +3630/638-8396 Email: drballaanita@gmail.com 
 Skype felh. név: iroda.drballaanita@gmail.com