JOGI TANÁCSADÁS MENETE, TÁVÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁS KERETÉBEN

MI MINŐSÜL JOGI TANÁCSADÁSNAK?


Ha bármely jogi jellegű kérdésével irodánkhoz fordul, jogi tanácsadás keretében tudunk a segítségére lenni. Folyamatban lévő ügyével kapcsolatos egyeztetés és tájékoztatás az nem jogi tanácsadás ( azaz azért külön nem kell fizetni), kivéve ha a már megadott ügyvédi megbízáson túlmenően kér tanácsadást, vagy az ügyben olyan további jogi munka szükséges, amelynek a díját korábban nem rendezte.


MILYEN TÉMÁBAN KÉRHET SEGÍTSÉGET?


Ügyvédi irodánk a polgári-, gazdasági- és munkajog területén tevékenykedik:

-  gyermekelhelyezés, kapcsolattartás, válás

ingatlan eladás, vagy vásárlás 

- öröklési ügyek

- eltartás

- tartozásbehajtás

- kölcsönszerződés

- termőföldügyletek

- céges ügyek, stb.


A TANÁCSADÁS FOLYAMATA:


1./ BEJELENTKEZÉS


A tanácsadásra előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség. Időpontot a elsősorban a 0636305808091-es irodai mobilszámon lehet kérni, annak rövid megjelölésével, hogy milyen tárgyban kér Ügyfelünk jogi segítséget. A telefonszám munkaidőben elérhető. Ha a tanácsadást Skype kapcsolaton keresztül kérik, ezzel egyidejűleg vegyék  fel partnernek Ügyvédi irodánkat az iroda.drballaanita@gmail.com email címet rögzítve és ha az ügyükkel kapcsolatban valamilyen irat rendelkezésre áll, azt is szíveskedjenek scannelve/fotózva átküldeni az iroda.drballaanita@gmail.com emailre címre.


2./ ÓRADÍJ ELŐLEG ÁTUTALÁSA


A jogi tanácsadás számlázása óradíj alapján történik. A tanácsadásra adott időpontot megelőzően egy óra díját díjbekérő alapján rendezni szükséges. A tanácsadások jellemzően egy órába beleférnek, ha esetleg mégsem, akkor az alapdíjon felüli munkadíj összeget 5 napon belül számla ellenében szükséges rendezni.


3./ A TANÁCSADÁS


Az előre megbeszélt időpontban belföldi hívószám, vagy Skype kapcsolat esetén Irodánk hívja Ügyfelünket, külföldi telefonszámról kérjük, hogy hívják Önök  az Irodánkat, ez utóbbi esetben a 0036306388396 -es számon. Figyelem, időpontot nem ezen, hanem az 1.pontban leírt telefonszámon kell egyeztetni! 
Ezt a honlapot Dr. Balla Anita ügyvéd, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyvédi Kamara (5000 Szolnok, Arany János u. 16.) tagja tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon érhetőek el. Kamarai azonosító szám:36056888 Nyilvántartási száma:416
 Iroda: 5440 Kunszentmárton, Köztársaság tér 13/A. 4. ajtó Telefon: +3630/638-0343 +3630/638-8396 Email: drballaanita@gmail.com
 Skype felh. név: iroda.drballaanita@gmail.com